Home » Om oss

Om oss

Vi er en nyoppstartet bedrift med ett formål for øye: å gjøre reiser tilgjengelige for alle, uavhengig av utfordringer de måtte ha.

Ideen vår oppsto etter å ha erkjent behovet for denne typen tjenester gjennom våre erfaringer fra helsevesenet. Vår tjeneste tilbyr reisefølge for personer som trenger ekstra assistanse under reisen. Dette kan omfatte praktisk støtte for personer med nedsatt funksjonsevne eller andre spesielle behov. Uansett hva dine behov er, er vi her for å sikre at reisen din blir så komfortabel, trygg og problemfri som mulig.

Vi er lidenskapelig opptatt av å utvide rekkevidden og tilgjengeligheten til vår tjeneste. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye måter å støtte våre reisende på. Sammen kan vi skape muligheter for alle til å nyte friheten og opplevelsen av å reise.

"Har brukt Sondre som reisefølge i over 1 år, og er meget fornøyd. Varm person som alltid setter brukeren i første hånd"

– Tore, 79 år

Hvem er vi?

Sondre Kartawich Dahlstrøm: Er autorisert fysioterapeut med en bachelorgrad i fysioterapi fra University College South Denmark og en personlig trener utdannelse fra Norges Idrettshøyskole. Har erfaring med å jobbe med mennesker i både privat og offentlig helsetjeneste. For tiden praktiserer han som fysioterapeut på en klinikk i Oslo samtidig som han er grunnleggeren av reisefølge.no.

Scroll to Top